Na-isolatie in Marknesse

Wat is na-isolatie?

Het is mogelijk om uw bestaande woning te isoleren, dit noemen ze na-isoleren. Oudere woningen zijn vaak niet of slecht geïsoleerd, hier valt met spouwmuurisolatie veel winst te behalen.

Spouwmuur isolatie

Wij gebruiken voor spouwmuur isolatie, ook wel genoemd spouwisolatie, isolatie parels. Deze worden de spouwmuur ingeblazen samen met een brandvertragende lijm. Deze parels zijn ook waterafstotend. Doordat deze parels een kleine diameter hebben worden ook de lastig bereikbare plekken gevuld en vormt zich een solide isolatieplaat..

Milieuvriendelijk en veilig

Doordat al onze producten op natuurlijke basis zijn, bent u ook 100% milieuvriendelijk bezig. Daarnaast is de isolatie parel samen met de natuurlijke lijm een uitstekend brandwerend middel dat niet mag ontbreken aan uw huis. Bij deze isolatie methode komen geen vervelende stoffen vrij waardoor u niet hoeft te vrezen voor een allergische reactie, zoals dat bij andere isolatie methoden wel kan voorkomen.

Subsidies in Flevoland

Regelmatig zijn er subsidie regelingen waarmee u (een deel van) de investering in het aanbrengen van isolatie vergoed kunt krijgen. Deze regelingen veranderen nog al eens, kijk daarom op de website van de rijks overheid om te zien of u in aanmerking komt.

Bekijk subsidies
CONTACT

Natuurlijk heeft u vragen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.